A történetünk

Vállalkozásunk elsődleges célja, hogy kombináljuk az egészséges életmódot a minőségi főzéssel.

A mediterrán térség országaiban tett látogatások, az egyetemi évek során az Erasmus program keretén belül külföldön töltött félévek, illetve az ezen időszakot meghatározó kulináris élmények alapozták meg az Oh!Live webáruház létrejöttét.

Hazatérve ugyanis egy dolgot hiányoltunk: a kiváló minőségű és elérhető árkategóriás organikus olívaolajokat. A minden igényt ki nem elégítő hazai választékban való csalódásunk után közösen úgy döntöttünk, hogy megvalósítjuk víziónkat Magyarországon; mindenki számára elhozzuk a minőségi, organikus olívaolajokat. E célunk megvalósítása érdekében felkutatjuk a mediterrán térség kiváló, ugyanakkor elérhető árkategóriás termékeit és elhozzuk azokat vásárlóinknak.

Ismerd meg a csapatot!

Dajka Virág

„No one ever made a difference by being like everybody else.”

 

Virág célorientáltságának köszönhetően a kifogások keresése helyett inkább a problémák megoldására fókuszál. Hiszi, hogyha valamit el tudunk képzelni, akkor meg is tudjuk valósítani.

Az utazás szerelmese. A világ különböző országaiban tett látogatásainak köszönhetően értékes tapasztalatokkal gazdagodik, mely kiváló lehetőség a tanulásra.

Kereskedelem-marketing szakirányon szerzett diplomát, ennek megfelelően a csapatban az Instagram és a Facebook oldalak kreatív tartalmaiért, valamint a marketingtevékenységért felelős.

lesku krisztián

When the “why” is clear, the “how” is easy.”

 

Krisztián egy ambiciózus vállalkozó, aki azt vallja, hogy megfelelő gondolkodásmóddal és képzelőerővel nem létezik lehetetlen.

Fiatal kora ellenére rengeteg nemzetközi tapasztalatot szerzett és több országban is dolgozott már különböző területeken. Nyitott látásmódjának köszönhetően folyamatosan a lehetőségek kihasználásán dolgozik.

Már-már szenvedélye az egészséges életmód, melyben a tudatos táplálkozás mellett fontos szerepet játszik a sport is.

Fő feladata a vállalkozás mindennapi teendőinek ellátása, valamint építő ötleteivel ösztönzi az Oh!Live eredményességét.

maurice deuss

When you have good ingredients, cooking doesn’t require a lot of instruction because you can never go very wrong.”

 

Maurice tapasztalt üzletemberként közel 25 éves tapasztalattal rendelkezik a multinacionális cégek világában. Vezetői pozíciójának köszönhetően a világ minden tájáról érkező ügyfelekkel foglalkozik.

A konyhaművészet kedvelője, ezért folyamatosan kísérletezik különböző mediterrán ételekkel. Sokat látott utazó révén tudástára folyamatosan bővül a különböző országokból szerzett élményeinek köszönhetően.

Az Oh!Live csapatában teendői közé főként a beszerzés és a hosszú távú célok meghatározása tartozik.